BEYPAZARI’NDA MERAKLA BEKLENEN 27. ULUSLARARASI FESTİVAL İÇİN TARİH AÇIKLANDI

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı, bu yıl 27. kez düzenlenecek Uluslararası Festival için geri sayıma başladı.

Beypazarı’nda Merakla Beklenen 27. Uluslararası Festival İçin Tarih Açıklandı

Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nda bu yıl 27.'si düzenlenecek olan Uluslararası Beypazarı Festivali’nin tarihi belli oldu. Dillere destan güzellikleriyle tanınan, doğası, yaylaları, kültürü ve konaklarıyla öne çıkan Beypazarı, 27-29 Eylül tarihlerinde festival coşkusunu yaşayacak.

Beypazarı Belediyesi, festival tarihini açıklayan bir yazılı duyuru yaptı. Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, esnaf temsilcileri, belediye personeli, dernek ve oda başkanlarıyla yapılan görüşmelerin ardından, festivalin Eylül ayının sonunda yapılmasına karar verildiğini belirtti. Dr. Kasap, "Festival herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyordu. Sürekli tarih soruluyordu. Geniş bir katılım sağlamak adına, esnaf temsilcileriyle ve diğer yetkililerle mutabık kalarak 27-29 Eylül tarihlerini belirledik" dedi.

Bu yıl 27.'si düzenlenecek olan Uluslararası Beypazarı Festivali’nin önemine değinen Başkan Kasap, "Festival, düzenlendiği şehirler için önemli bir tanıtım aracı. Beypazarı'nı tarım, tarih ve doğa yönüyle en güzel şekilde tanıtmayı hedefliyoruz. 3 gün sürecek olan bu festivalde, ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini katılımcılara sunacağız. Festival sürecine kadar tüm hazırlıkları gözden geçirerek, kusursuz bir organizasyon gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Çünkü bu yıl birçok ülkeden katılımcı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ